CASCO
Webshop


Akkumulátorok személygépkocsikhoz

Miért szavaz a legtöbb autógyár jármüvei felszerelése során a VARTA akkumulátoroknak bizalmat? Azért mert a VARTA egyesíti a vezető technológiát, a know how-t és az innovációs szellemiséget. Ezáltal biztosítja minden jármünek a tökéletes energiaellátást. Az egyedi megjelenésen túl, mindhárom kivitelben megtalálható a már jól bevált Varta ezüstötvözet, ami rendkívül alacsony elektrolitfelhasználást és teljes gondozásmentességet biztosít.

 

Műszaki paraméterek VARTA ULTRA dynamic VARTA ULTRA dynamic
Az AGM technológiának köszönhetően hosszabb élettartam - új távlatok nyílnak a teljesítmény előtt az ULTRA dynamic-kal.
Maximális teljesítmény a rendkívüli energiaigénynek megfelelően
Csúcstechnológia minden szempontból
Eredeti gyári beszállítói minőség

 

Műszaki paraméterek VARTA SILVER dynamic VARTA SILVER dynamic
Maximális teljesítmény maximális igények kielégítésére. Az új VARTA SILVER dynamic 10 típusával új mércéket állít fel a piacon, és jelenleg még a nemzetközi autógyártók követelményeit is felülmúlja. Megbízható áramellátást kínál átlagon felüli számú fogyasztó esetén is. A szélsőséges éghajlati körülmények között is rendelkezésre álló koncentrált hidegindítási teljesítmény (520-920 A) és legnagyobb kapacitás-tartalékok (52-110 Ah) teszik ezt az 'erőmüvet' a VARTA dynamic trió igazi csúcstermékévé.
különösen nagy teljesítményigényü jármüvekhezo
ideális nagyszámú elektromos fogyasztónál
a piac legnagyobb teljesítményü (high end) terméke
optimális dieselmotorokhoz
hosszabb élettartam a bevált ezüstötvözetnek köszönhetően

 

Műszaki paraméterek VARTA BLUE dynamic VARTA BLUE dynamic
A BLUE dynamic a leggyakrabban értékesített akkumulátor-termékcsalád. Ez érdemessé teszi arra, hogy bemutassuk a továbbfejlesztett utódját. A BLUE dynamic elektromos paraméterei megfelelnek az autógyárak által is elvárt eljesítményértékeknek, vagy túl is tesznek azokon. A 95 Ah-ig terjedő kapacitás gazdag felszereltség esetén is nagy többletbiztonságot és -erőt ad és sokoldalúan felhasználhatóvá teszi a BLUE dynamic-ot. Mindez az ázsiai autómárkákhoz gyártott speciális méretü típusokra is igaz.
minden kategóriájú modern jármühöz
bevált teljesítmény, továbbfejlesztve
a piac leggyakrabban értékesített terméke
hosszabb élettartam a bevált ezüstötvözetnek köszönhetően

 

OPTIMA AKKUMULÁTOR 

OPTIMA Akkumulátorok

Az Optima spirálcellás technológia a hagyományos ólom savas akkumulátorok radikális újratervezését jelenti. A spirál formában tekercselt, magas tisztaságú ólomlemezek felhasználásával kompakt méretű, nagy ólomfelületű csévélt akkumulátorok készülnek. Az elektrolitot a lemezek közötti üveggyapot köti meg, ami igen alacsony belső ellenállást eredményez. Egyedülálló konstrukciójuknak köszönhetően az Optima akkumulátorok nagyobb teljesítményt képesek leadni, mint a hagyományos lemezelrendezésű, nagyobb akkumulátorok. Az Optima akkumulátorok különleges lemezszerkezetének köszönhetően a hagyományos felépítésűeknél jobb teljesítményre képesek még extrém hőmérsékleti viszonyok esetén is.


Teljesen gondozásmentes 
Hosszú életű
Gyors újbóli feltöltődés
Nincs savkifolyás
Minden tartóba beszerelhető

 

   

HonlapCentrum (Pécs)
Domain regisztráció